Vragen of reserveren?
0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur

Wagenpark

Sickman Reizen maakt uw bustocht net even anders. Wij nemen u met onze luxe touringcars mee naar de leukste plekjes in binnen- en buitenland. Naast volledig georganiseerde programma’s bieden wij ook de mogelijkheid u naar de mooiste steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen te laten brengen en halen. Hier kunt u bijvoorbeeld fijn winkelen, een heerlijk terrasje pakken of een museum bezoeken. Kortom, naar eigen wens uw dag invullen (alle vrijheid). Wij staan garant voor een bijzondere dag uit. Lekker genieten zonder zorgen!

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Sickman. Niet voor niets waren waren wij één van de eerste bedrijven in Nederland dat het Keurmerk Touringcarbedrijf mocht voeren. Ons moderne wagenpark bestaat uit 9 touringcars, variërend van een 32-persoons VIP-touringcar tot een 90-persoons dubbeldekker. Allemaal voorzien van airconditioning, een machine voor warme dranken, een koelkast, toilet, video-installatie, DVD-speler en een radio en CD-speler.

De 2 VIP-touringcars zijn luxere voertuigen voorzien van een halfronde achterbank en extra tafels. Onze prachtige dubbeldekker is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor grote groepen die graag samen gezellig in één bus vervoerd willen worden. De rolstoeltouringcar is voorzien van een rolstoellift, waarmee de mindervalide reizigers die afhankelijk zijn van een rolstoel (of slecht ter been zijn) op comfortabele wijze aan boord kunnen worden gebracht.

Mercedes Benz (19 personen)

mercedes-19-pers

mercedes-19-pers

Setra VIP-Bus (32 personen)

Setra (32 pers.)

Volkswagen Titan VIP-Bus (33 personen)

vip

VIP Bus

Bova Futura (56 personen)

Bova Futura (56 pers.)

Scania Irizar (61 personen)

Scania Irizar (60 pers.)

Van Hool T917 (62 personen + rolstoellift)

Van Hool (62-pers. + rolstoellift) van-hool-rolstoellift

2x Mercedes Tourismo (63 personen)

Mercedes Tourismo

Van Hool TD927 (90 personen)

Van Hool TD927