Vragen of reserveren?
0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur
Soldaat van Oranje
Prijs
€95,- p.p.
Direct aanmelden
Telefonisch aanmelden? 0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur

Direct aanmelden

Meld u eenvoudig aan voor deze reis door dit formulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken.

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. Zij realiseren zich dat nu niets meer hetzelfde is en vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken… Vechten voor vrijheid, volk en vaderland? Doorstuderen? Of bewust kiezen voor de vijand?

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. 30 oktober 2010 ging Soldaat van Oranje – De Musical in première. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 1,3 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

De TheaterHangaar is van oorsprong een vliegtuighangar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden. Op deze historische plek ondersteunt het ministerie van Defensie de musical Soldaat van Oranje met originele rekwisieten die zowel op het terrein als in de set te zien zijn, wat deze voorstelling uniek maakt.

Locatie: TheaterHangaar, Katwijk

Voorstellingsduur: 3 uur en 25 minuten inclusief een half uur pauze.

* Matineevoorstelling: 14.00 tot 17.15 uur

Prijs per persoon (2e rang zitplaats):               € 95,-
Inclusief vervoer per luxe touringcar

Wij berekenen geen reserveringskosten.