Vragen of reserveren?
0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur
Minimale deelname
30 personen
Prijs
€31,- p.p.
Direct aanmelden
Telefonisch aanmelden? 0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur

Direct aanmelden

Meld u eenvoudig aan voor deze reis door dit formulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken.

Met één stap in ‘WinterDroom’ ben je de wereld om je heen al vergeten. Van 8 t/m 26 december 2017 komen in de Orchideeën Hoeve winterse dromen tot leven in een sprookjesachtig decor van talloze bloemen, planten en dieren. Duizenden twinkelende lichtjes, een gezellige kerstmarkt, magische kaarsjesavonden en idyllische decors toveren het park om tot een internationaal winterspektakel voor jong en oud en laten jou genieten van al het goede dat december in zich heeft!

Op vrijdag 15 december gaan we bij aankomst eerst aan tafel voor een heerlijk stamppotdiner. Tegelijkertijd worden er duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aangestoken en worden fonteinen en watervallen sfeervol verlicht. De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat is een droombeleving die je in aanloop naar Kerst niet wilt missen! Na de maaltijd kunt u hier op eigen gelegenheid rondkijken. Tijdens kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden en strijk neer in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin om de optredens van swingen kerstkoren bij te wonen.

– Geen reserveringskosten.
– Inclusief vervoer per luxe touringcar, 2 soorten stamppot, 3 soorten vlees en entree.
– Gratis koffie/thee in de bus.
– Verblijf: vanaf ca. 17:00 tot 21:00 uur

Opstappen is mogelijk in o.a. Hardenberg, Vroomshoop, Westerhaar, Vriezenveen & Almelo. Het opstapschema volgt t.z.t.