Vragen of reserveren?
0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur
Prijs
€185,- p.p.
Direct aanmelden
Telefonisch aanmelden? 0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur

Direct aanmelden

Meld u eenvoudig aan voor deze reis door dit formulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om uw reservering definitief te maken.

Ook in 2018 organiseert Sickman Personenvervoer weer een  busreis naar het voor ons dichtst bijzijnde Grand Prix circuit van de Formule 1: Spa Francorchamps in België. Lukt het Max Verstappen dit jaar wel om de hooggespannen verwachtingen waar te maken? Maak het live mee!

In de nacht van zaterdag op zondag vertrekken we vroeg met onze luxe touringcar richting België. Aan boord is er uiteraard gratis koffie en thee beschikbaar. Onderweg bieden we daarnaast aan alle passagiers een ontbijtbox aan. Naast de F1 komen ook de GP2, GP3, Porsche Super cup op deze dag in actie. Na afloop van de F1-race vertrekken we weer huiswaarts, waar we naar verwachting vlak na middernacht weer aankomen.

De prijs van €185,- per persoon is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar;
  • Gratis koffie en thee aan boord van de touringcar;
  • Een complete ontbijtbox;
  • Toegangstickets voor de race op zondag (staanplaats, Brons). Gratis tip: De beste staanplaatsen bevinden zich langs de blauw gearceerde delen van het circuit (zie foto hiernaast).

Boek snel, want de animo zal net als in voorgaande jaren weer groot zijn verwachten wij! Wij berekenen geen reserveringskosten.