Vragen of reserveren?
0546 642 598
Ma t/m vr: 8.00 - 17.00 uur

Maatwerk voor iedereen.

Geen reis is hetzelfde en daarom denken we met u mee! Met uw wensen en onze ervaringen komen we meestal tot een prachtig eindresultaat. Elke klant en elke reis is uniek, of het nu om een muziekvereniging, sportvereniging of een seniorenreis gaat, wij zorgen ervoor dat uw reis aan uw wensen zal voldoen.

Ook compleet verzorgde personeelsuitjes behoren tot de mogelijkheden, welke kunnen variëren van één dag tot zolang u wenst in het binnen- of buitenland. Deze personeelsuitjes of -reizen zijn gericht op de werknemer en daarom een belangrijk instrument bij het behalen van uw doelstellingen. Bedrijfsuitjes en -reizen genereren een krachtige impuls die onmisbaar is in uw organisatiebeleid. Een goed gekozen trip resulteert in een verhoogd rendement door het motiverende karakter en de blijvende herinneringswaarde. Alleen een bedrijfsuitje/-reis biedt beide aspecten en vormt daarmee een unieke kans voor uw organisatie. Wij kunnen er voor zorgen dat u deze kans benut.

Onze dienstverlening varieert van teambuildingsactiviteiten tot een gezamenlijk bezoek aan een theater of een voetbalwedstrijd, tot het organiseren van een congresreis. Dit in combinatie met uitstekend touringcarvervoer zorgt voor een gegarandeerd succes. Juiste visie en deskundigheid zijn hierbij een vereiste. Een doordachte strategie en een goede organisatie zijn bepalend voor een succesvol resultaat. Graag zorgen wij samen met u voor een succesvolle realisatie van uw doelstellingen. Doelgerichte communicatie is een sleutelbegrip in onze aanpak. Wij houden intensief contact met u als opdrachtgever. Maak tijdig en vrijblijvend een afspraak zodat wij uw wensen kunnen inventariseren.